Headspace analysis of foods and flavors : theory and practice / edited by Russell L. Rouseff and Keith R. Cadwallader
(Advances in experimental medicine and biology ; v. 488)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York : Kluwer Academic/Plenum Publishers |
出版年 | c2001 |
形態 | vii, 212 p. : ill. ; 26 cm |
著者標目 | Rouseff, Russell L. Cadwallader, Keith R. |
件 名 | MESH:Food Analysis -- congresses
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MESH:Flavoring Agents -- congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | NLM:W 20.5 |
書誌ID | LT00623303 |
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状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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医学部分館 図書 | W 20.5/A16/488 | 0601837120110 | 9780306465611 |
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本文言語 | 英語 |
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一般注記 | "Proceedings of the American Chemical Society, held August 23-27, 1998, in Boston, Massachusetts"--T.p. verso Includes bibliographical references and index |
NCID | BA53379072 |
巻冊次 | ISBN:0306465612 |
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