この文献を取り寄せる

このページのリンク

Best of delectable foods and dishes from al-Andalus and al-Maghrib : a cookbook by thirteenth-century Andalusi scholar Ibn Razīn al-Tujībī (1227-1293) / English translation, with an introduction and glossary by Nawal Nasrallah
(Islamic history and civilization ; . Studies and texts ; v. 186)

データ種別 図書
出版者 Leiden : Brill
出版年 c2021
形態 xxix, 884 p. : col. ill. ; 24 cm
別書名 標題紙タイトル:Fiḍālat al-khiwān fī ṭayyibāt al-ṭaʿām wa-l-alwān
原タイトル:فضالة الخوان في طيبات الطعام والألوان
著者標目 Ibn Razīn al-Tujībī, fl. 1239-1265
Nasrallah, Nawal
件 名 LCSH:Cooking, Arab -- Early works to 1800  全ての件名で検索
LCSH:Cooking -- Spain -- Andalusia -- Early works to 1800  全ての件名で検索
LCSH:Cooking -- Africa, North -- Early works to 1800  全ての件名で検索
LCSH:Cooking, Spanish -- Early works to 1800  全ての件名で検索
分 類 NDC7:228
LCC:TX713
DC23:641.59567
書誌ID LT01043298

所蔵情報を非表示

: hardback 中央自動書庫 228/A61/1-186 2000000413658 9789004469471




書誌詳細を非表示

本文言語 英語
一般注記 Includes bibliographical references (p. [855]-865) and indexes
NCID BC09126946
巻冊次 : hardback ; ISBN:9789004469471
目次/あらすじ

 類似資料