Best of delectable foods and dishes from al-Andalus and al-Maghrib : a cookbook by thirteenth-century Andalusi scholar Ibn Razīn al-Tujībī (1227-1293) / English translation, with an introduction and glossary by Nawal Nasrallah
(Islamic history and civilization ; . Studies and texts ; v. 186)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | Leiden : Brill |
出版年 | c2021 |
形態 | xxix, 884 p. : col. ill. ; 24 cm |
別書名 | 標題紙タイトル:Fiḍālat al-khiwān fī ṭayyibāt al-ṭaʿām wa-l-alwān 原タイトル:فضالة الخوان في طيبات الطعام والألوان |
著者標目 | Ibn Razīn al-Tujībī, fl. 1239-1265 Nasrallah, Nawal |
件 名 | LCSH:Cooking, Arab -- Early works to 1800
全ての件名で検索
LCSH:Cooking -- Spain -- Andalusia -- Early works to 1800 全ての件名で検索 LCSH:Cooking -- Africa, North -- Early works to 1800 全ての件名で検索 LCSH:Cooking, Spanish -- Early works to 1800 全ての件名で検索 |
分 類 | NDC7:228 LCC:TX713 DC23:641.59567 |
書誌ID | LT01043298 |
所蔵情報を非表示
状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
: hardback | 中央自動書庫 | 228/A61/1-186 | 2000000413658 | 9789004469471 |
|
|
|
|
|
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
一般注記 | Includes bibliographical references (p. [855]-865) and indexes |
NCID | BC09126946 |
巻冊次 | : hardback ; ISBN:9789004469471 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:10回
※2020年8月以降