Food and wine tourism : integrating food, travel and terroir / Erica Croce and Giovanni Perri
(CABI tourism texts)
データ種別 | 図書 |
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版 | 2nd ed |
出版者 | Wallingford : CABI |
出版年 | c2017 |
形態 | ix, 254 p. : col. ill. ; 25 cm |
別書名 | 原タイトル:Il turismo enogastronomico : progettare, gestire, vivere l'integrazione tra cibo, viaggio, territorio |
著者標目 | Croce, Erica Perri, Giovanni |
件 名 | LCSH:Food tourism LCSH:Wine tourism |
分 類 | NDC9:689 NDC9:596 NDC9:588.55 LCC:G155.A1 DC23:641 |
書誌ID | LT00992391 |
所蔵情報を非表示
状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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: pbk | 中央自動書庫 | 689/C93-1/2 | 2000000359117 | 9781786391278 |
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本文言語 | 英語 |
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一般注記 | Includes bibliographical references (p. 239-244) and index |
NCID | BB25096907 |
巻冊次 | : pbk ; ISBN:9781786391278 |
目次/あらすじ