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Food and wine tourism : integrating food, travel and terroir / Erica Croce and Giovanni Perri
(CABI tourism texts)

データ種別 図書
2nd ed
出版者 Wallingford : CABI
出版年 c2017
形態 ix, 254 p. : col. ill. ; 25 cm
別書名 原タイトル:Il turismo enogastronomico : progettare, gestire, vivere l'integrazione tra cibo, viaggio, territorio
著者標目 Croce, Erica
Perri, Giovanni
件 名 LCSH:Food tourism
LCSH:Wine tourism
分 類 NDC9:689
NDC9:596
NDC9:588.55
LCC:G155.A1
DC23:641
書誌ID LT00992391

所蔵情報を非表示

: pbk 中央自動書庫 689/C93-1/2 2000000359117 9781786391278




書誌詳細を非表示

本文言語 英語
一般注記 Includes bibliographical references (p. 239-244) and index
NCID BB25096907
巻冊次 : pbk ; ISBN:9781786391278
目次/あらすじ

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