The Ferment of knowledge : studies in the historiography of eighteenth-century science / edited by G.S. Rousseau and Roy Porter
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Cambridge : Cambridge University Press |
出版年 | 1980 |
形態 | xiii, 500 p. ; 24 cm |
著者標目 | Rousseau, George Sebastian Porter, Roy, 1946- |
件 名 | Science -- Historiography
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Science -- Philosophy 全ての件名で検索 Science -- Social aspects 全ての件名で検索 |
分 類 | NDC:402 DDC:507/.2 LCC:Q125 |
書誌ID | LT00160559 |
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状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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中央自動書庫 | 402/R76/1 | 0105095810106 | 9780521225991 |
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本文言語 | 英語 |
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一般注記 | Includes bibliographical references and index |
NCID | BA0635710X |
巻冊次 | ISBN:052122599X |
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