Isolation and identification methods for food poisoning organisms / edited by Janet E.L. Corry, Diane Roberts, and F.A. Skinner
(The Society for Applied Bacteriology. Technical series ; no. 17)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | London : Academic Press |
出版年 | 1982 |
形態 | xvi, 406 p. : ill. ; 24 cm |
著者標目 | Corry, Janet E. L. Roberts, Diane Skinner, Frederick Arthur, 1919- |
件 名 | LCSH:Food -- Microbiology -- Methodology
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LCSH:Food poisoning |
分 類 | NDC:588.51 LCC:QR115 DC19:615.9/54 |
書誌ID | LT00187040 |
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状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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薬学部分室開架 | 588.51/SO13/1-17 | 0105704780104 | 9780121899509 |
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本文言語 | 英語 |
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一般注記 | Includes bibliographies and index |
NCID | BA28537058 |
巻冊次 | ISBN:0121899500 |
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