Basic protocols in predictive food microbiology / edited by Verônica Ortiz Alvarenga
(Methods and protocols in food science)
(Springer protocols)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York : Humana press |
出版年 | c2023 |
形態 | xii, 235 p. : ill. (some col.) ; 27 cm |
著者標目 | Alvarenga, Verônica Ortiz editor |
件 名 | LCSH:Food -- Microbiology 全ての件名で検索 |
分 類 | NDC9:498.54 DC23:664.001579 |
書誌ID | LT01061879 |
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状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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薬学部分室開架 | 498.54/A41/1 | 2000000429300 | 9781071634127 |
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本文言語 | 英語 |
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一般注記 | Includes bibliographical references and index |
NCID | BD0464604X |
巻冊次 | ISBN:9781071634127 |
目次/あらすじ