レストラン ノ タンジョウ : パリ ト ゲンダイ グルメ ブンカ
レストランの誕生 : パリと現代グルメ文化 / レベッカ・L・スパング著 ; 小林正巳訳
(ちくま学芸文庫 ; [ス26-1])
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 筑摩書房 |
Year | 2021.10 |
Size | 584p ; 15cm |
Other titles | original title:The invention of the restaurant : Paris and modern gastronomic culture, with a new preface |
Authors | Spang, Rebecca L., 1961- 小林, 正巳(1958-) <コバヤシ, マサミ> |
Subjects | BSH:食生活 -- 歴史
All Subject Search
BSH:飲食店 -- 歴史 All Subject Search |
Classification | NDC9:080 NDC9:383.835 NDC8:383.8 NDC10:383.835 |
ID | LT01041548 |
Hide book details.
Status | Volume | Location | Call No. | Barcode No. | ISBN | Printed | Comments | Restriction | Reserve | Recommended Book | Automatic archive | Appendix |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Central2F Pocket Books(Bunko) | 080/C44-1/13-26-1 | 2000000411965 | 9784480510761 |
|
|
|
|
|
Hide details.
Language | Japanese |
---|---|
Notes | 青土社刊行(2001年)に"2020年版まえがき"を新たに訳しおろし, 文庫化したもの |
NCID | BC10277009 |
Vol | ISBN:9784480510761 |
TOC
Similar Items
People who looked at this article also looked at these documents
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:65times
※After August, 2020