Global cheesemaking technology : cheese quality and characteristics / edited by Photis Papademas, Thomas Bintsis
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Hoboken : Wiley |
出版年 | 2018 |
形態 | xxix, 461 p. : ill. ; 26 cm |
著者標目 | Papademas, Photis Bintsis, Thomas |
件 名 | LCSH:Cheesemaking |
分 類 | NDC9:648.18 DC23:637.3 |
書誌ID | LT01023667 |
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状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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中央自動書庫 | 648.18/P22/1 | 2000000394680 | 9781119046158 |
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本文言語 | 英語 |
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一般注記 | Includes bibliographical references and index |
NCID | BB26083831 |
巻冊次 | ISBN:9781119046158 |
目次/あらすじ