Request the literature

Request the purchase

Link on this page

ニホン ノ デントウ : ハッコウ ノ カガク : ビセイブツ ガ ウミダス ウマサ ノ ヒミツ
日本の伝統 : 発酵の科学 : 微生物が生み出す「旨さ」の秘密 / 中島春紫著
(ブルーバックス ; B-2044)

Material Type Books
Publisher 東京 : 講談社
Year 2018.1
Size 261p : 挿図 ; 18cm
Other titles variant access title:日本の伝統 : 発酵の科学 : 微生物が生み出す旨さの秘密
variant access title:日本の伝統発酵の科学
Authors 中島, 春紫(1960-) <ナカジマ, ハルシ>
Subjects NDLSH:発酵食品
NDLSH:食品微生物学
Classification NDC9:408
NDC9:588.51
NDC9:465
NDC9:588.5
NDC8:588.51
ID LT00997215

Hide book details.


Central2F Pocket Books(Shinsho) 408/B94/2044 2000000364661 9784065020449





Faculty of Engineering Library(Open Stacks) 588.51/N34/1 2000000371593 9784065020449




Hide details.

Language Japanese
NCID BB25264728
Vol ISBN:9784065020449
TOC

 Similar Items

 People who looked at this article also looked at these documents