ニホン ノ デントウ : ハッコウ ノ カガク : ビセイブツ ガ ウミダス ウマサ ノ ヒミツ
日本の伝統 : 発酵の科学 : 微生物が生み出す「旨さ」の秘密 / 中島春紫著
(ブルーバックス ; B-2044)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 講談社 |
Year | 2018.1 |
Size | 261p : 挿図 ; 18cm |
Other titles | variant access title:日本の伝統 : 発酵の科学 : 微生物が生み出す旨さの秘密 variant access title:日本の伝統発酵の科学 |
Authors | 中島, 春紫(1960-) <ナカジマ, ハルシ> |
Subjects | NDLSH:発酵食品 NDLSH:食品微生物学 |
Classification | NDC9:408 NDC9:588.51 NDC9:465 NDC9:588.5 NDC8:588.51 |
ID | LT00997215 |
Hide book details.
Status | Volume | Location | Call No. | Barcode No. | ISBN | Printed | Comments | Restriction | Reserve | Recommended Book | Automatic archive | Appendix |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Central2F Pocket Books(Shinsho) | 408/B94/2044 | 2000000364661 | 9784065020449 |
|
|
|
|
|
|||
|
Faculty of Engineering Library(Open Stacks) | 588.51/N34/1 | 2000000371593 | 9784065020449 |
|
|
|
|
|
Hide details.
Language | Japanese |
---|---|
NCID | BB25264728 |
Vol | ISBN:9784065020449 |
TOC
Similar Items
People who looked at this article also looked at these documents
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:21times
※After August, 2020