サイシン ウイスキー ノ カガク : ジュクセイ ノ コウミ オ ウム オドロキ ノ プロセス
最新ウイスキーの科学 : 熟成の香味を生む驚きのプロセス / 古賀邦正著
(ブルーバックス ; B-2047)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 講談社 |
Year | 2018.2 |
Size | 286p : 挿図, 肖像, 地図 ; 18cm |
Other titles | variant access title:最新 : ウイスキーの科学 original title:ウイスキーの科学 |
Authors | 古賀, 邦正 <コガ, クニマサ> |
Subjects | BSH:ウイスキー |
Classification | NDC9:408 NDC9:588.57 |
ID | LT00997125 |
Hide book details.
Status | Volume | Location | Call No. | Barcode No. | ISBN | Printed | Comments | Restriction | Reserve | Recommended Book | Automatic archive | Appendix |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Central2F Pocket Books(Shinsho) | 408/B94/2047 | 2000000364664 | 9784065020470 |
|
|
|
|
|
Hide details.
Language | Japanese |
---|---|
Notes | 2009年11月刊行の旧版『ウイスキーの科学』にその後の研究成果を盛り込んで、増補改訂したもの 参考書籍, 参考文献・総説: p280-283 |
NCID | BB25530300 |
Vol | ISBN:9784065020470 |
TOC
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:3times
※After August, 2020