Umami : unlocking the secrets of the fifth taste / Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbæk ; photography, layout, and design Jonas Drotner Mouritsen ; translation and adaptation to English Mariela Johansen
(Arts and traditions of the table : perspectives on culinary history)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York : Columbia University Press |
出版年 | c2014 |
形態 | xiv, 263 p. : ill. (some col.), port. ; 27 cm |
著者標目 | *Mouritsen, Ole G. Styrbæk, Klavs Johansen, Mariela Mouritsen, Jonas Drotner |
件 名 | LCSH:Umami (Taste) LCSH:Flavor LCSH:Food -- Analysis 全ての件名で検索 LCSH:Food -- Composition 全ての件名で検索 LCSH:Food -- Biotechnology 全ての件名で検索 LCSH:Cooking |
分 類 | NDC9:498.53 NDC9:491.377 LCC:QP456 DC23:664 NDLC:SC71 |
書誌ID | LT00945999 |
所蔵情報を非表示
状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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: cloth | 中央自動書庫 | 498.53/MO96/1 | 2000000304496 | 9780231168908 |
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書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
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一般注記 | Includes bibliographical references (p. [233]-236) and index |
NCID | BB15705973 |
巻冊次 | : cloth ; ISBN:9780231168908 |
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