この文献を取り寄せる

このページのリンク

Handbook of plant-based fermented food and beverage technology / edited by Y. H. Hui, ; administrative associate editor, E. Özgül Evranuz ; associate editors, Francisco Noē Arroyo-López ... [et al.]

データ種別 図書
2nd ed
出版者 Boca Raton, Fla. : CRC Press, Taylor & Francis
出版年 c2012
形態 xix, 801 p. : ill. ; 27 cm
別書名 原タイトル:Handbook of food and beverage fermentation technology
著者標目 Hui, Y. H. (Yiu H.)
Evranuz, E. Özgül
Arroyo-López, Francisco Noē
件 名 LCSH:Fermented foods -- Handbooks, manuals, etc  全ての件名で検索
LCSH:Beverages -- Microbiology -- Handbooks, manuals, etc  全ての件名で検索
LCSH:Fermentation -- Handbooks, manuals, etc  全ての件名で検索
LCSH:Plant proteins as food -- Handbooks, manuals, etc  全ての件名で検索
LCSH:Plant products -- Handbooks, manuals, etc  全ての件名で検索
FREE:TECHNOLOGY & ENGINEERING -- Food Science. bisacsh  全ての件名で検索
分 類 NDC9:588.51
LCC:TP371.44
DC23:664/.024
書誌ID LT00929172

所蔵情報を非表示


中央自動書庫 588.51/H98/1 2000000280262 9781439849040




書誌詳細を非表示

本文言語 英語
一般注記 Rev. ed. of: Handbook of food and beverage fermentation technology / edited by Y.H. Hui ... [et al.]. 2004
"Handbook of food and beverage fermentation technology" is the first edition of "Handbook of plant-based fermented food and beverage technology" and "Handbook of animal-based fermented food and beverage technology."
"Food science and technology"--Back cover
Includes bibliographical references and an index
NCID BB1066054X
巻冊次 : set ; ISBN:9781466561458
ISBN:9781439849040
目次/あらすじ

 類似資料