Handbook of plant-based fermented food and beverage technology / edited by Y. H. Hui, ; administrative associate editor, E. Özgül Evranuz ; associate editors, Francisco Noē Arroyo-López ... [et al.]
データ種別 | 図書 |
---|---|
版 | 2nd ed |
出版者 | Boca Raton, Fla. : CRC Press, Taylor & Francis |
出版年 | c2012 |
形態 | xix, 801 p. : ill. ; 27 cm |
別書名 | 原タイトル:Handbook of food and beverage fermentation technology |
著者標目 | Hui, Y. H. (Yiu H.) Evranuz, E. Özgül Arroyo-López, Francisco Noē |
件 名 | LCSH:Fermented foods -- Handbooks, manuals, etc
全ての件名で検索
LCSH:Beverages -- Microbiology -- Handbooks, manuals, etc 全ての件名で検索 LCSH:Fermentation -- Handbooks, manuals, etc 全ての件名で検索 LCSH:Plant proteins as food -- Handbooks, manuals, etc 全ての件名で検索 LCSH:Plant products -- Handbooks, manuals, etc 全ての件名で検索 FREE:TECHNOLOGY & ENGINEERING -- Food Science. bisacsh 全ての件名で検索 |
分 類 | NDC9:588.51 LCC:TP371.44 DC23:664/.024 |
書誌ID | LT00929172 |
所蔵情報を非表示
状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
中央自動書庫 | 588.51/H98/1 | 2000000280262 | 9781439849040 |
|
|
|
|
|
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
一般注記 | Rev. ed. of: Handbook of food and beverage fermentation technology / edited by Y.H. Hui ... [et al.]. 2004 "Handbook of food and beverage fermentation technology" is the first edition of "Handbook of plant-based fermented food and beverage technology" and "Handbook of animal-based fermented food and beverage technology." "Food science and technology"--Back cover Includes bibliographical references and an index |
NCID | BB1066054X |
巻冊次 | : set ; ISBN:9781466561458 ISBN:9781439849040 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:1回
※2020年8月以降