ビール ノ カガク : ムギ ト ホップ ガ ウミダス オイシサ ノ ヒミツ
ビールの科学 : 麦とホップが生み出すおいしさの秘密 / サッポロビール価値創造フロンティア研究所編
(ブルーバックス ; B-1632)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 講談社 |
Year | 2009.3 |
Size | 270p : 挿図 ; 18cm |
Authors | サッポロビール価値創造フロンティア研究所 <サッポロビール カチ ソウゾウ フロンティア ケンキュウジョ> 渡, 淳二 <ワタリ, ジュンジ> |
Subjects | NDLSH:ビール |
Classification | NDC9:408 |
ID | LT00782378 |
Hide book details.
Status | Volume | Location | Call No. | Barcode No. | ISBN | Printed | Comments | Restriction | Reserve | Recommended Book | Automatic archive | Appendix |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Central2F Pocket Books(Shinsho) | 408/B94/1632 | 2000000118526 | 9784062576321 |
|
|
|
|
|
Hide details.
Language | Japanese |
---|---|
Notes | 監修: 渡淳二 参考文献: p263-266 |
NCID | BA89382647 |
Vol | ISBN:9784062576321 |
TOC
Similar Items
People who looked at this article also looked at these documents
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:7times
※After August, 2020