Advances in food mycology / edited by A.D. Hocking ... [et al.]
(Advances in experimental medicine and biology ; v. 571)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York : Springer |
出版年 | c2006 |
形態 | xiv, 371 p. : ill. ; 25 cm |
著者標目 | Hocking, Ailsa D. (Ailsa Diane), 1950- International Workshop on Food Mycology (5th : 2003 : Samsø, Netherlands) |
件 名 | MESH:Mycotoxins MESH:Mycology -- methods 全ての件名で検索 MESH:Food Microbiology |
分 類 | NLM:W 20.5 |
書誌ID | LT00726807 |
所蔵情報を非表示
状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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医学部分館 図書 | W 20.5/A16/571 | 3000000004010 | 9780387283852 |
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書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
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一般注記 | "This book represents the proceedings of the Fifth International Workshop on Food Mycology, which was held on the Danish Island of Samsø from 15-19 October, 2003"--Foreword Includes bibliographical references and index |
NCID | BA75232613 |
巻冊次 | ISBN:0387283854 ; XISBN:9780387283852 |
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