Chemistry and safety of acrylamide in food / edited by Mendel Friedman and Don Mottram
(Advances in experimental medicine and biology ; v. 561)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York : Springer |
出版年 | c2005 |
形態 | xi, 476 p. : ill. ; 26 cm |
著者標目 | American Chemical Society. Meeting (2004 : Anaheim, California) Friedman, Mendel, Mottram, Donald S. |
件 名 | MESH:Acrylamide -- Toxicology
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分 類 | NLM:W 20.5 |
書誌ID | LT00710668 |
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状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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医学部分館 図書 | W 20.5/A16/561 | 0602068280110 | 9780387239200 |
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本文言語 | 英語 |
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一般注記 | "Proceedings of ACS Symposium on "Chemistry and Safety of Acrylamide in Food" held at the American Chemical Society Meeting in Anaheim, California, March 28-April 1, 2004"--T.p. verso Includes bibliographical references and index |
NCID | BA72016553 |
巻冊次 | ISBN:0387239200 |
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