Food and material culture : proceedings of the Fourth Symposium of the International Commission for Research into European Food History / edited by Martin R. Schärer and Alexander Fenton
データ種別 | 図書 |
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出版者 | East Linton : Tuckwell Press |
出版年 | 1998 |
形態 | x, 358 p. : ill. ; 24 cm |
著者標目 | *International Commission for Research into European Food History (4th : 1995 : Vevey, Switzerland) Schärer, Martin R. Fenton, Alexander |
件 名 | LCSH:Food industry and trade -- History -- Congresses
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LCSH:Dinners and dining -- History -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | NDC:383.8 DC21:641.3009 |
書誌ID | LT00560264 |
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状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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中央自動書庫 | 383.8/I57/1 | 0111439160100 | 9781862320024 |
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本文言語 | 英語 |
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一般注記 | "In association with Alimentarium, Vevey, Switzerland and The European Ethnological Research Centre, Edinburgh" "This volume contains the contributions for the fourth symposium of the International Commission for Research into European Food History devoted to the theme "Food Material Culture", which was held in Vevey, Switzerland, in September 1995."--Pref. Includes bibliographies and index |
NCID | BA45195256 |
巻冊次 | ISBN:1862320020 |
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