Food factors for cancer prevention / Hajime Ohigashi ... [et al.] (eds.)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Tokyo : Springer |
出版年 | c1997 |
形態 | xv, 677 p. : ill. ; 29 cm |
著者標目 | 大東, 肇 International Conference on Food Factors: Chemistry and Cancer Prevention |
件 名 | MESH:Neoplasms -- prevention & control
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MESH:Food Contamination |
分 類 | NLM:QZ 200 |
書誌ID | LT00534217 |
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状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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医学部分館 図書 | QZ 200/O29/1 | 0601772410110 | 9784431701965 |
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本文言語 | 英語 |
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一般注記 | "The International Conference on Food Factors: Chemistry and Cancer Prevention was held in Hamamatsu, Japan, in December 1995"--Pref Includes bibliographical references and indexes |
NCID | BA31913715 |
巻冊次 | ISBN:4431701966 |
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