Food proteins and lipids / edited by Srinivasan Damodaran
(Advances in experimental medicine and biology ; v. 415)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York : Plenum Press |
出版年 | c1997 |
形態 | viii, 211 p. : ill. ; 26 cm |
著者標目 | Damodaran, Srinivasan John E. Kinsella Memorial Symposium on Food Proteins and Lipids (1995 : Chicago, Ill.) |
件 名 | MESH:Dietary Proteins MESH:Lipids |
分 類 | NLM:W 20.5 |
書誌ID | LT00523905 |
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状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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医学部分館 図書 | W 20.5/A16/415 | 0601765740110 | 9780306455865 |
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本文言語 | 英語 |
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一般注記 | "Proceedings of the John E. Kinsella Memorial Symposium on Food Proteins and Lipids, held August 22-23, 1995, in Chicago, Illinois"--T.p. verso Includes bibliographical references and index |
NCID | BA30388835 |
巻冊次 | ISBN:0306455862 |
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