Chemistry of structure-function relationships in cheese / edited by Edyth L. Malin, Michael H. Tunick
(Advances in experimental medicine and biology ; v. 367)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York : Plenum Press |
出版年 | c1995 |
形態 | ix, 397 p. : ill. ; 26 cm |
著者標目 | Malin, Edyth L. Tunick, Michael |
件 名 | MESH:Cheese -- congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | NLM:W 20.5 |
書誌ID | LT00486756 |
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状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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医学部分館 図書 | W 20.5/A16/367 | 0601661280115 | 9780306449826 |
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本文言語 | 英語 |
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一般注記 | "Proceedings of an American Chemical Society Symposium on Chemistry of Structure/Function Relationships in Cheese, held August 23-25, 1993, in Chicago, Illinois"--T.p. verso Includes bibliographical references and index |
NCID | BA25489651 |
巻冊次 | ISBN:030644982X |
目次/あらすじ