The Maillard reaction in foods and nutrition / George R. Waller, editor, Milton S. Feather, editor
(ACS symposium series ; 215)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Washington, D.C. : American Chemical Society |
出版年 | 1983 |
形態 | xii, 585 p. : ill., port. ; 24 cm |
著者標目 | Waller, George R. Feather, Milton S., 1936- American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry American Chemical Society. Division of Carbohydrate Chemistry |
件 名 | Maillard reaction -- Congresses
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Food industry and trade -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | NDC:588 DDC:664/.028 LCC:TP372.55.M35 |
書誌ID | LT00387837 |
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状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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薬学部分室開架 | 588/A44/1 | 0109084270109 | 9780841207691 |
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本文言語 | 英語 |
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一般注記 | "Based on a symposium jointly sponsored by the Divisions of Agricultural and Food Chemistry, and Carbohydrate Chemistry at the 183rd meeting of the American Chemical Society, Las Vegas, Nevada, March 28-April 2, 1982" Includes bibliographies and index |
NCID | BA03613892 |
巻冊次 | ISBN:0841207690 |
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