Water relationships in foods : advances in the 1980s and trends for the 1990s / edited by Harry Levine and Louise Slade
(Advances in experimental medicine and biology ; v. 302)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York : Plenum Press |
出版年 | c1991 |
形態 | xiv, 836 p. : ill. ; 26 cm |
著者標目 | Levine, Harry Slade, Louise American Chemical Society |
件 名 | Water -- analysis -- congresses
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分 類 | NLM:W 20.5 |
書誌ID | LT00375313 |
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状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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医学部分館 図書 | W 20.5/A16/302 | 060143164011X | 9780306439360 |
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本文言語 | 英語 |
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一般注記 | "Based on the American Chemical Society symposium on water relationships in foods, held April 10-14, 1989 in Dallas, Texas"--T.p. verso Includes bibliographical references and index |
NCID | BA13083966 |
巻冊次 | ISBN:0306439360 |
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