この文献を取り寄せる

このページのリンク

Water relationships in foods : advances in the 1980s and trends for the 1990s / edited by Harry Levine and Louise Slade
(Advances in experimental medicine and biology ; v. 302)

データ種別 図書
出版者 New York : Plenum Press
出版年 c1991
形態 xiv, 836 p. : ill. ; 26 cm
著者標目 Levine, Harry
Slade, Louise
American Chemical Society
件 名 Water -- analysis -- congresses  全ての件名で検索
Food -- congresses  全ての件名で検索
分 類 NLM:W 20.5
書誌ID LT00375313

所蔵情報を非表示


医学部分館 図書 W 20.5/A16/302 060143164011X 9780306439360




書誌詳細を非表示

本文言語 英語
一般注記 "Based on the American Chemical Society symposium on water relationships in foods, held April 10-14, 1989 in Dallas, Texas"--T.p. verso
Includes bibliographical references and index
NCID BA13083966
巻冊次 ISBN:0306439360
目次/あらすじ

 類似資料