New developments in dietary fiber : physiological, physicochemical, and analytical aspects / edited by Ivan Furda and Charles J. Brine
(Advances in experimental medicine and biology ; v. 270)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York : Plenum Press |
出版年 | c1990 |
形態 | xii, 325 p. : ill. ; 26 cm |
著者標目 | Furda, Ivan, 1938- Brine, Charles J. American Chemical Society. Meeting (197th : 1989 : Dallas, Tex.) |
件 名 | Dietary Fiber -- congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | NLM:W 20.5 |
書誌ID | LT00351070 |
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状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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医学部分館 図書 | W 20.5/A16/270 | 0601424950117 | 9780306435836 |
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本文言語 | 英語 |
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一般注記 | Proceedings of the Agricultural and Food Chemistry Division Symposium held Apr. 9-14, 1989 in Dalls, Tex. in conjunction with the 197th American Chemical Society National Meeting Includes bibliographical references and index |
NCID | BA11111991 |
巻冊次 | ISBN:0306435837 |
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