Olfaction and taste IX / edited by Stephen D. Roper and Jelle Atema
(Annals of the New York Academy of Sciences ; v. 510)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | New York, N.Y. : New York Academy of Sciences |
出版年 | 1987 |
形態 | xxi, 747 p. : ill. ; 24 cm |
著者標目 | Roper, Stephen D. Atema, Jelle International Symposium on Olfaction and Taste International Commission on Olfaction and Taste |
件 名 | Smell -- Physiological aspects -- Congresses
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Taste -- Physiological aspects -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | NDC:491.376 NDC:491.377 DDC:500 s DDC:612/.86 LCC:Q11 LCC:QP458 |
書誌ID | LT00340526 |
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状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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理学部分室開架 | 491.376/I57/1-9 | 0108672300105 | 9780897664158 |
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本文言語 | 英語 |
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一般注記 | Based on the Ninth International Symposium on Olfaction and Taste held at the Snowmass Village, Colorado, July 20-24, 1986 by the International Commission on Olfaction and Taste Includes bibliographies and index |
NCID | BA03694260 |
巻冊次 | ISBN:0897664159 |
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