Gustation and olfaction : an international symposium, Geneva, June 1970, sponsored by Firmenich et Cie / edited by G. Ohloff and A.F. Thomas
(Food science and technology : a series of monographs)
データ種別 | 図書 |
---|---|
出版者 | London : Academic Press |
出版年 | 1971 |
形態 | x, 275 p. : ill ; 28 cm |
著者標目 | Ohloff, Günther Thomas, Alan Francis |
件 名 | PRECIS:Animals. Taste and smell Conference proceedings LCSH:Taste LCSH:Smell |
分 類 | NDC:491.377 NLM:WI 210 |
書誌ID | LT00197439 |
所蔵情報を非表示
状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
中央自動書庫 | 491.377/O29/1 | 0102586080105 | 9780125249508 |
|
|
|
|
|
|||
|
医学部分館 図書 | WI 210/O29/1 | 0600119170110 | 9780125249508 |
|
|
|
|
|
書誌詳細を非表示
本文言語 | 英語 |
---|---|
NCID | BA07400780 |
巻冊次 | ISBN:0125249500 |
目次/あらすじ
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:1回
※2020年8月以降