Food texture and rheology / edited by P. Sherman
データ種別 | 図書 |
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出版者 | London : Academic Press |
出版年 | 1979 |
形態 | x, 456 p. : ill. ; 24 cm |
著者標目 | Sherman, Philip International Union of Food Science and Technology |
件 名 | LCSH:Food texture -- Congresses
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分 類 | NDC:498.55 |
書誌ID | LT00197435 |
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状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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薬学部分室開架 | 498.55/SH14/1 | 0106053960100 | 9780126399608 |
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本文言語 | 英語 |
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一般注記 | "Proceedings of a symposium held under the auspices of the International Union of Food Science and Technology at Queen Elizabeth College (University of London) December 19-22, 1977" Includes bibliographies and index |
NCID | BA06402146 |
巻冊次 | ISBN:0126399603 |
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