Food taste chemistry : based on a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the ACS/CSJ Chemical Congress, Honolulu, Hawaii, April 2-6, 1979 / James C. Boudreau, editor
(ACS symposium series ; 115)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Washington, D.C. : American Chemical Society |
出版年 | 1979 |
形態 | ix, 262 p. : ill. ; 24 cm |
著者標目 | Boudreau, James C., 1936- American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry |
件 名 | LCSH:FREE:Food -- Analysis -- Congresses
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LCSH:FREE:Flavor -- Congresses 全ての件名で検索 LCSH:FREE:Taste -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | NDC:498.55 LCC:TX511 DC:612/.87 |
書誌ID | LT00178680 |
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状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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中央自動書庫 | 498.55/A44/1 | 010520411010X | 9780841205260 |
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本文言語 | 英語 |
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一般注記 | Includes bibliographies and index |
NCID | BA14239696 |
巻冊次 | ISBN:0841205264 |
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