Progress in flavour research / edited by D.G. Land and H.E. Nursten
データ種別 | 図書 |
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出版者 | London : Applied Science Pub. |
出版年 | 1979 |
形態 | xvi, 371 p. : ill. ; 23 cm |
著者標目 | *Weurman Flavour Research Symposium (2nd : 1978 : University of East Anglia) Land, Derek Gordon Nursten, H. E. |
件 名 | PRECIS:Food & drinks. Flavours. Research - Conference proceedings LCSH:Flavor -- Research -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | NDC:588.7 LCC:TX511 DC19:664/.07 |
書誌ID | LT00166822 |
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状 態 | 巻 次 | 所 在 | 請求記号 | 資料番号 | ISBN | 刷 年 | コメント | 利用注記 | 予約・取寄 | お薦めの本 | 自動書庫 | 付録注記 |
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薬学部分室開架 | 588.7/W64/1 | 0104750980101 | 9780853348184 |
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本文言語 | 英語 |
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一般注記 | 'Proceedings of the Second Weurman Flavour Research Symposium held at the University of East Anglia, Norwich, 2nd-6th April, 1978' - preliminaries Includes index |
NCID | BA06909330 |
巻冊次 | ISBN:0853348189 |
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